Huh. Takana on melko rankka viikonloppu. Christian Sveitsistä tuli käymään. Sain Stuardilta lainaksi ilmapatjan, joka tosin vuosi hieman. Tänä aamuna kun heräsin, Christian nukkui lattialla, sillä hän oli valahtanut ilmapatjalta pois, ja kuulemma patjan päällä ei pysynyt. Se siis vuosi jonkun verran ja aamulla ilmaa ei ollutkaan enää rittävästi.

Perjantaina mentiin kaikki neljä (Christian, Stuard, Jade ja minä) käymään eräässä yökerhossa nimeltä "Hani Bani". Siellä oli ihan mukavaa. Tosin ehkä hieman hämäsi se, että tanssilavan reunalla tanssi kokoajan eräs palkattu alushousu-mies. Lauantaina mentiin sitten pyörimään keskustaan. Näytin hänelle Prahan, eli Mustekin metroasemalta käveltiin Vanhankaupungin aukiolle ja sieltä Kaarlen sillalle ja sieltä Prahan linnalle. Sitten mentiin syömään KFC pikaruokalaan, ja sitten en muista oikein että mihin... ...No ainakin jossain vaiheessa mentiin kahville takaisin joen toiselle puolelle. Siellä oli melko mukava pikku jazz-kahvila melko sivussa turistikadulta. Juotiin siellä myös eräs ihan OK rommikoktaili. Tämän jälkeen mentiin Sillan vieressä olevaan "The Biggest Night Club in Central Europe" paikkaan. Aluksi siellä oli melko hiljaista, mutta n. klo 23:00 paikka olikin yllättäen jo melko täynnä. Täysi huolimatta siitä, että siellä oli muistaakseni ainakin neljässä eri kerroksessa disko. No siinä sitten parin absintin ja ei-mitään-hajua-kuinka-monen oluen jälkeen alkoikin olemaan ihan hauskaa.
260185.jpg260202.jpg

Erittäin hauskaa... (En kyllä aio tässä kertoa siitä illasta yhtään tämän enempää... ;))

Sunnuntaina n. klo 13 lähdettiin käymään Karlstejnin linnassa - toinen kerta minulle. Eka ajattelin, että oltaisiin menty käymään Plzenin tehtailla, mutta siellä vierailuaika olisi kai loppunut jo joskus kahden maissa, ja edellisen illan takia tuli nukuttua vähän enemmän, mitä aluksi suunnittelin. Vein Christianin katsomaan linnaa, sillä se oli lähellä, sinne meneminen on halpaa, ja Prahan periaatteessa voi päällisin puolin nähdä päivässä. Tuli sitten samalla nähtyä hieman Prahan ulkopuolista osaa bussin ikkunasta. Illalla mentiin takaisin sinne yökerhoon missä oltiin oltu edellisenä iltana, mutta sehän olikin ihan kuollut. Mälsää! Koko Prahan keskusta oli sunnuntai-iltana kuollut - jopa kuolleempi, kuin mitä odotin vaikka tiesin, että sunnuntain takia menoa saattaisi olla vähemmän. Käytiin vielä muutamassa paikassa parilla, mutta eipä sieltä juuri elämää löytynyt. Tälläistä seuraa meillä oli sunnuntaina:

260276.jpg260272.jpg

(Lauantai-illan seurastamme en kuvia julkaise.) Lopulta sitten ehkä klo 2 tultiinkin jo takaisin.

Tänään osteltiin vähän tuliaisia ja sitten veinkin jo vieraan takaisin lentokentälle. Kun tänään tarkistin rahapussin tilanteen totesin, että olen kadottanut johonkin useita satoja korunoita. Nostin nimittäin eilen illalla tuhat, ja nyt pussi on tyhjä. Epäilen, että jossain vaiheessa joku on antanut väärän määrän rahaa takaisin, ja minä krapulaisena, väsyneenä ja ehkä hieman humaltuneena en ole tätä huomannut. Rahaa siis meni todennäköisesti rosvolle 20 - 30 euroa. Harmittaa... harmittaa. Mutta oli silti ihan hauska viikonloppu. huh.