Eilen oli kuuma päivä, tänään kylmä,

Internetti toimi kokonaisen yhden päivän kämpällämme, ja nyt se on ollut hajalla parisen päivää. Siksi luuhaan edelleen täällä toimistolla kirjoittelemassa viestejä. Eilen illalla kieretelin ympäri kaupunkia ja totesin, että kyllähän tämä on aika hieno paikka. Nyt voin hyvin sanoa, että olen asunut kantakaupungissa. Kuten sanottu, kämpältä turistimereen on 3 minuutin matka. Turisteja täällä riittääkin. Onhan tämmöisessä asumisessa oma viehätyksensä, muttei se kyllä silti ole lopulta se meikäläisen juttu. Ihan mielenkiintoinen kokemus tämä tulee varmaan silti olemaan.

Soitin tunti sitten Davidille ja kysyin toimiiko netti. Ei toiminut. Kaksi muuta herraa ovat tapaamassa jotain australialaista kiinteistövälittäjää, jolta Dave sen kämpän hankki. Tulevat kai huomenna. Se meinaa siis sitä, että tänään pitää kuunnella Davidin juttuja... Ajattelin käydä juomassa pubissa kaljan. Ostan ehkä pakastepizzan. Tänään muuten menin yksistään syömään, ja en tietenkään tajunnut ruokalistasta hölkäsen pöläystä. Pistin sormeni jonkun tekstirivin päälle ja otin sen. Se oli kasvisruokaa. Nyt kurnii vatsa.

Viikonloppuna ajattelin pestä pyykkiä. Pitää ostaa pyykkiteline, pesuainetta, silitysrauta ja -lauta. Eilen suorittamani pikaisen hintakyselyn mukaan selviän noista investoinnesta ehkä 50 eurolla. Voin sitten käyttää silitysalustaa ja kuivaustelinettä vaatteiden ripustamiseen omassa huoneessani!

Sitten ajattelin vain kierrellä ympäriinsä kaupunkia. Kyllä siinäkin riittää tekemistä. Laitoin muuten äsken postia paikalliselle IAESTElle ja kysyin onko heillä mitään elämää täällä. Toivottavasti on, sillä tähän mennessä olen ollut melko yksinäinen täällä...

Viikonloppuja,

Veikko